Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

8η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας : 1ός ο Τάσος στην κλάση Ε12 ….και έρχεται το Αμύνταιο


Οι επιτυχίες για τον Τάσο Χατζηχρήστο και την ομάδα του Chatzichristos Racing Team- Polychronidis Motorsport συνεχίζονται …!!!

Στην 8η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας κατάφερε να βγεί 1ος στην κατηγορία Ε12 που αγωνιζόταν με το γνωστό θηριώδες BMW M3 Ε36 GT EVO2 ενώ η μεγαλύτερη διάκριση ήταν η τιμητική πλακέτα οπού σύσσωμο το Δ.Σ του διοργανωτή συλλόγου Ο.Φ.Α.Δ απένειμε στον Τάσο για την προσφορά του στο άθλημα γενικότερα ενώ συγκινητική στιγμή ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Αντιπρόεδρο του Ο.Φ.Α.Δ και Πρωταθλητή Δεξιοτεχνιών Ελλάδος Δημήτρη Καρατσομπαλίδη (Karatsompalidis Racing Team) οπού τόσο ο ίδιος αλλά και η αδερφή του Τάνια Καρατσομπαλίδου διακρίθηκαν στον αγώνα κερδίζοντας στις υπόλοιπες κατηγορίες του αγώνα.

Εξαιρετική ήταν η επίδοση του Βασίλειου Γκέτζιου αθλητή της Α.Λ.Π καθώς και του πολύ καλού φίλου Δημήτρη Κεχαγιά επίσης αθλητή της Α.Λ.Π .

Για άλλη μια φορά ο Τάσος και η ομάδα του Chatzichristos Racing Team- Polychronidis Motorsport πέρασε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο στην φιλόξενη Δράμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Τάσο στον Πρόεδρο και στο Δ.Σ του Ο.Φ.Α.Δ για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα.

Επόμενο ραντεβού στις 18 Ιουλίου στην πόλη του Αμυνταίου στην 1η Δεξιοτεχνία Αμυνταίου για το Πρωτάθλημα Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με διοργανωτή τον Σ.Μ.Α.Β (Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην EXPRESS SERVICE ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ για την εξαιρετική συνεργασία μας 

Previous Post
Next Post

post written by: