Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

1η Ανάβαση Φλώρινας – Τάσος Χατζηχρήστου


Είναι χαμογελαστός, συνεπής, ενημερωμένος και χωρίς εμφανής ιδεοληψίες. Το περιοδικό 4Τροχοί και το 30ο Ράλι Ακρόπολις ήταν εν κατακλείδι οι λόγοι που έκαναν τον συμβολαιογράφο στο επάγγελμα και κάτοικο Φλώρινας Τάσο Χατζηχρήστου να αγαπήσει το αυτοκίνητο και κατ’ επέκταση τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.


Εραστής των αγώνων αυτοκινήτου ο Τάσος εκφράζει την αγάπη του για αυτούς ποικιλοτρόπως καθώς τον έχουμε δει να αγωνίζεται σε αγώνες 4Χ4, σε δεξιοτεχνίες, σε αναβάσεις, όπου μπορεί ακόμα και με δύο αγωνιστικά.

Αυτά όμως που τον έκαναν να στηρίξει την 1η Ανάβαση Φλώρινας η οποία διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουνίου ήταν τρία πράγματα.

Η εμμονή του με την οδική ασφάλεια, ιδιαίτερα αυτή που σχετίζεται με τον τόπο του καθώς είναι αυτή που τον κινεί και αυτή στην οποία αναφέρεται όπου και όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Η έμπρακτη στήριξη των αγώνων τόσο μέσω της συμμετοχής του σε αυτούς όσο και με τονωτικές ενέσεις οικονομικής βοήθειας και τέλος η προβολή της Φλώρινας με θετικό πρόσημο καθώς ξέρει πως οι αγώνες αυτοκινήτου μπορούν να γίνουν μοχλός ανάπτυξης.
Γραφείο Τύπου
1η Ανάβαση Φλώρινας
Previous Post
Next Post

post written by: