Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Δυναμικο παρών θα δώσει ο Τάσος Χατζηχρήστος και στο 3ο Drift Κοζάνης στις 24-25 Σεπτεμβρίου



Στο 3ο Drift Κοζάνης στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2016 θα δώσει το παρών και ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος εκπροσωπόντας πάντα την Φλώρινα όπως λέει ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Έχει επίσης ακόμη ένα λόγο παραπάνω αφού είναι και επίτιμο μέλος του Σ.Μ.Α.Κ από το 2015.
Στον αγώνα αυτό θα αγωνιστεί με το LADA 2105 VFTS με μηχανή που αποδίδει 130 ίππους το οποίο είναι καθαρά αγωνιστικό και έχει λάβει μέρος παλιότερα σε διεθνείς αγώνες με παγκοσμίου κλάσης οδηγούς.





Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 3ο Drift Κοζάνης στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2016. 
Ο αγώνας που συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές σε κάθε διοργάνωση θα είναι ο 6ος γύρος στο Hellenic Drift Championship - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift της OMAE.
Οι καλύτεροι οδηγοί της Ελλάδας θα δώσουν τις μάχες τους σε μια νέα και πολύ γρήγορη σχεδίαση στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης στον Κασλά Κοζάνης.

Το διήμερο πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 24/9 στις 12:00 με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο ενώ στην συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για δοκιμαστικά περάσματα για προπόνηση στη νέα διαδρομή.

Το πρωί της Κυριακής 25/9 θα ξεκινήσει στις 9:00πμ με ελεύθερα περάσματα.
Στις 11:30 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal.
Τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 16:00 ώστε να φτάσουμε με μάχες στην ανάδειξη του νικητή στην κατηγορία Pro.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει οργανωμένο catering και τουαλέτες για το κοινό με εύκολη πρόσβαση στα pits για άμεση επαφή με τις ομάδες.
Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.

Ιστοσελίδα www.smakracing.gr
Facebook facebook.com/smakracing/






Previous Post
Next Post

post written by: